>
2012 www.cursmonetar.ro - Toate drepturile rezervate- Curs valutar BNR este preluat de la Banca Natională a României.
www.cursmonetar.ro nu îsi asumă responsabilitatea pentru eventualele neconcordante între ghiesele băncilor si www.cursmonetar.ro, acesta din urmă având un scop pur informativ.
 
Vezi si:
convertor valutar
stiri
curs valutar banci
http://cursmonetar.ro
TinaR - VIP
TinaR - VIP
Conform BNR
termeni si conditii | contact
monede
bancnote
monede si medalii
      Termenii si conditiile de utilizare a www.curmonetar.ro!!
  Pentru utilizarea acestui site, trebuie sa cititisi sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a www.curmonetar.ro
  prin utilizarea in continuare a acestui site reprezinta acordul dumneavoastra direct ca ati inteles si sunteti de acord cu       termenii si conditiile prezentate mai jos.
      Cursul valutar

        Cursul valutar folosit pe www.cursmonetar.ro este preluat de sit-ul Banci Nationale a Romaniei. (www.bnr.ro) cursul valutar al BNR este valabil in ziua respectiva. Conform BNR cursul valutar valabil in orice zi este acela anuntat la ora 13.00 in ultima zi lucratoare anterioara. Cursurile se actualizeaza la ora 0:00. In cazul week-end-urilor, al sarbatorilor legale  precum si a primei zile lucratoare de dupa acestea, conform procedurii BNR, se pastreaza cursul anuntat in ultima zi lucratoare anterioara.
        Cursurile valutare ale bancilor sunt preluate dimineata de pe site-urile bancilor, pentru neconcordantele dintre ghiseele acestora si www.cursmonetar.ro, acesta din urma nu-si asuma nici o responsabilitate, deoarece bancile isi rezerva dreptul de a modifica cursul oferit de cate ori pe zi doreste, in functie de piata si interesele propii.  
            
      Drepturi asupra materialelor si informatiile accesate prin intermediul site-ului.
   
       
Continutul, elementele grafice prezenteate pe www.cursmonetar.ro, aici fiind inclus si continutul text, acolo unde nu este specificat expres proprietatea altui site sau a unei parti terte,  elementele tehnice care compun acest site, instrumentele de calcul prezentate alcatuiesc continutul site-ului si sunt proprietatea exclusiva a www.cursmonetar.ro. Continutul acestui site,indiferent de zona sau continut poate fi folosit in scopuri pesonale national sau international.

     Clauzele de neraspundere.

       
cursul valutar este actualizat zilnic conform BNR, www.cursmonetar.ro nu isi asuma nici o responsabiltate asupra erorilor survenite din sau in publicare diverse.
        nu isi asuma nici o responsabilitate asupra unei informari eronate in cazul in care actionati asupra site-ului prin metode hacking, cracking sau alte metode ce contravin prezentelor conditii.
        nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul oferit prin parteneriate cu alte site-uri sau continut oferit de alti utilizatori. Acuratetea datelor si remedierea erorilor se va face in cel mai scurt timp posibil.
        nu isi asuma nici o raspundere fata de nici o persoana sau entitate fizica sau juridica asupra daunelor produse direct sau indirect de continutul acestui site, in urma unei erori sau omisiuni.

     Utilizarea site-ului

      utilizarea acestui site reprezinta in totalitate alegerea dumneavostra. In momentul utilizari, dumneavostra, utilizatorul va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu utilizati asupra site-ului practici de tip hacking sau cracking ori indiferent ce alte metode pun in pericol functionalitatea site-ului si in acelasi timp denaturarea sau eronarea informatiilor care ulterior pot dauna altor utilizatori sau site-ului.
      va angajati sa nu copiati, distribuiti continutul site-ului in scopuri personale sau pentru a le revinde fara sa specificati ca se pot gasi gratuit pe www.cursmonetar.ro.
     
        Site-ul isi rezerva in totalitate dreptul de a modifica prezentele conditii si prezenti termeni. Orice modificare va fi afisata imediat in pagina prezenta si utilizarea site-ului in continuare dupa efectuarea modificarilor, reprezinta acceptarea dumneavostra a termenilor si conditiilor de fata.

Te plictisesti? Joaca TETRIS aici!!!
termenii si conditiile siteului curs monetar